(inter)nationaal, regionaal, lokaal

 +31(0)35 691 9324     +31(0)6 525 723 68      info@like-media.nl

Goedkoper adverteren kan !

Goedkopere reclamecampagnes met een slimme media inzet. Door u aan te sluiten bij Like Media lift u mee op de tarieven, plaatsingsvoorwaarden en insights van de groot landelijke adverteerders. Of het nu lokale, regionale of landelijke media betreft. Hoe wij dat voor u realiseren vertellen wij u graag !

naast de scherpste prijs wijzen wij u graag op nog enkele like-media principes :

 Hard werken

U werkt hard voor uw bedrijf. Het zou raar zijn om samen te werken met een partner die dat niet doet. U werkt ook in de avond of op zaterdag? Dan doet like-media dat ook! Dagen wachten op antwoord, het oude campagneplan afstoffen en opnieuw presenteren? Dan moet u niet bij like-media zijn. Uw succes is onze boterham. Mouwen opstropen en aan het werk!

 Transparant

Kleine letters houden we niet van. Verborgen kosten achteraf net zo min. Het is wat het is. Like-media streeft naar een minimale overhead en lage marges. Ons succes is groei. Dat realiseren we door transparant te werken. Misschien wel transparanter dan u denkt of gewend bent. Wij laten het u graag zien.


 Referenties

Mooi! Kritische klanten, daar houden we van. Naast ons open linkedin netwerk brengen wij u graag in contact met bestaande relaties. Het risico bestaat echter dat u daarna meteen zaken met like-media wilt doen.