(inter)nationaal, regionaal, lokaal

 +31(0)35 691 9324     +31(0)6 525 723 68      info@like-media.nl

Betere campages voor u !

like-media werkt enkel met vakspecialisten. Mensen die voortdurend investeren in vakkennis, tools en kunde.

Bij iedere klant en tijdens ieder project bewijzen ze hun meerwaarde opnieuw. Zo werkt u altijd met de toppers in het vakgebied én blijft uw campagne betaalbaarder dan ooit ! 

Ook werken wij samen met alle grote exploitanten en uitgeverijen. Van de welbekende radio en tv maatschappijen tot de landelijke en regionale dagbladen, van buitenreclame exploitanten tot huis-aan-huis verspreiding en van online tot mobile.

Enkele specialistische partners van like-media

We willen niemand tekort doen, dus de getoonde selectie wisselt van tijd tot tijd.

105 making conversation

Merken kunnen waardevolle ervaringen creëren waarover mensen met elkaar in gesprek willen raken. Vanuit die gedachte ontwikkelt 105 spraakmakende en prijswinnende campagnes.

Lutters Westenbroek Big Fish film en animatie


Noem het film, live action of bewegend beeld. Van idee, concept en storyline tot en met uiteindelijk een film of animatie als eindresultaat. Alles draait bij ons om inspireren en motiveren. We vertellen verhalen en creëren onuitwisbare indrukken. Herinneringen, die de moeite waard zijn. En dat doen we met ons team van regisseurs, animators, ontwerpers, cameramensen, scenaristen en copywriters.

Targetoo DSP online


A young and dynamic company, with a fresh approach, specialised in mobile advertising. We offer the widest range of inventory, at the best price, through our DSP (Demand Side Platform). Using our great knowledge of this industry, alongside our advanced technology, we’re sure to maximise ROI on your budget.

Full service, allround, veelzijdig. Klein, maar met grote daadkracht. Geen flauwekul, gewoon met een kopje koffie rond de tafel en samen tot oplossingen komen. De klant altijd centraal, omringd door ons team en de vele andere experts in ons netwerk. Matched Media onderscheidt zich van andere bureau's door een en ander lokaal aan te pakken. We kijken naar de specifieke behoeften van u en uw marktgebied. Dit kan een flyer zijn, een online-campagne, maar ook een complete actie met volledige coördinatie vanuit ons bureau.

Mailmaps beheert 4,1 miljoen Optin3 e-mailadressen en NAW data en verzorgt daarmee de mailing voor uw bedrijf/organisatie. Zo kan Mailmaps een mailing verzenden in een bepaalde regio, plaats of zelfs straat. Uw mailing komt terecht bij consumenten die graag op de hoogte worden gehouden van lokale & relevante aanbiedingen. De kans dat uw bericht daarom met interesse gelezen wordt, is zo een stuk groter dan bij andere mail marketing.

 Wat doen we? Ontwerp | Online | Strategie | Custom Publishing.  We laten onze kennis van media, custom publishing, strategie, ontwerp en technologie samensmelten om tot slimme en bijzondere ontwerpen te komen. Ons doel is dat jouw bedrijf, product of dienst een blijvende positieve indruk achterlaat bij de gewenste doelgroep. Daar is Robin Media goed in.

                                          C10 media is een ambitieus bedrijf met de kennis en know-how in het medialandschap dat als groot voordeel heeft dat media, reclame en online de harmonieuze samenwerking hebben om bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Deze pijlers zijn dan ook de basis in het doen en denken van C10 media wat als fundering geldt in het realiseren van deze bedrijfsdoelstellingen.

Edwin Stam

Edwin Stam is een ervaren all-round designer. Zeker online en out-of-home zijn mediavormen die Edwin als geen ander begrijpt.